Een dag op de planken met een professionele acteur

Spreken voor een groep collega’s of je mening geven tijdens een vergadering … voor veel medewerkers blijft het moeilijk. Want zodra alle ogen op hen gericht zijn, slaat de twijfel genadeloos toe. “Oei, beweeg ik mijn handen niet teveel? Oh neen, ze zien dat ik tril! Ik zie er gegarandeerd super zenuwachtig uit… En ik heb zo een saaie stem!”.

Maar wat als jouw medewerkers nu eens de kans krijgen om voor eens en altijd komaf te maken met al deze vervelende veronderstellingen? En er dus niet langer door worden gehinderd?

Wel met een teambuilding van SPEAK SPEAK kan dit! Eén dag staan jouw medewerkers samen met een professionele acteur op de planken.

Door middel van leuke, eenvoudige oefeningen ondervinden ze aan den lijve dat ze wél kunnen spreken; “Neen, je gebruikt je handen net perfect om je verhaal te ondersteunen, neen, we vinden net allemaal dat je een heel mooie en zachte stem hebt, neen, wij hebben niet kunnen zien dat je zenuwachtig was, …”.

Tegen het einde van de dag hebben ze als spreker meer zelfvertrouwen gekregen en hebben ze geleerd hoe ze op een boeiende, persoonlijke manier hun verhaal kunnen brengen.

Iets voor jouw medewerkers denk je? 

© Speak Speak 2024 • Alle rechten voorbehouden • Gebruiksvoorwaarden

© Speak Speak 2024 • Alle rechten voorbehouden • Gebruiksvoorwaarden